Rapé Copaiba

399  vč DPH

Copaiba je pryskyřice ze stromu Copaifera langsdorffii, která má silné protizánětlivé účinky, posiluje imunitní systém a má mnoho dalších léčivých vlastností. Již dlouho se používá ke zlepšení nálady a ke zmírnění stresu a úzkosti.

Copaiba Rapé povznáší naše vibrace, projasňuje mysl a přináší krásnou harmonii a rovnováhu pro naše tělo i mysl.  Přináší vtělení pocitu lehkosti a klidu, že jsme přijímaní, oceňováni a hodni lásky. Navozuje spojení, jasnost a důstojnost, působí na korunní a srdeční čakru.

Vyrobeno indiány v týdnu 1. – 6. Říjen 2024

Sarava - Copaiba Tree

Existují záznamy, že kopaiba (Copaifera langsdorffii) se v Brazílii používala již před portugalskou kolonizací, kdy si původní brazilští obyvatelé, domorodci, všimli, že se zvířata otírají o kmen stromu Copaiby když mají nějaké zranění. 
Domorodci si pak všimli, že strom má léčivé účinky, a začali ho zkoušet na vlastním těle, čímž potvrdili jeho účinky.

Copaiba je silný (ne-li nejsilnější) protizánětlivý prostředek, posiluje imunitní systém a má mnoho dalších léčivých vlastností. Již dlouho se, v různých formách, používá ke zlepšení nálady a ke zmírnění stresu a úzkosti.

Rapé de Copaíba, získávané z hlubin Amazonie, je pokladem předků, posvátným spojenectvím s přírodou, které vyživuje tělo, mysl i emoce. V jedinečné symbióze domorodé tradice a současných znalostí přináší toto Rapé symfonii blahodárných účinků pro ty, kdo hledají rovnováhu a harmonii.

Copaíba, tento majestátní a mohutný strom, je srdcem tohoto léčivého elixíru. Její protizánětlivé účinky přinášejí jemnou úlevu od fyzických potíží, podporují uvolnění svalů a uvolňují napětí v těle. Jeho síla však přesahuje fyzickou stránku; je mostem k emocionálnímu klidu, který poskytuje stav hlubokého uklidnění.

Sarava - Copaiba reisin

Tento přírodní produkt je nabízen pro svou etnografickou a historickou hodnotu a je dodáván bez výslovné nebo předpokládané způsobilosti pro konkrétní účel. Jedná se jednoduše o surový botanický vzorek nebo o vědecký vzorek. Poskytované informace jsou čistě určeny pro historické, vědecké a vzdělávací účely a neměly by být nikdy interpretovány jako doporučení pro konkrétní použití. Použití a užívání našeho produktu je na základě rozhodnutí, odpovědnosti a rizika zákazníka. Více podrobností si přečtěte v našich Obchodních podmínkách.

Sdílej produkt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Tisknout

Další informace

Hmotnost -
Varianty balení

, ,

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Rapé Copaiba“